Izvor:
26.03.2017 u 18:12
0

Rus tvrdi: NAVIJAČE SPARTAKA U BEOGRADU NISU IZBOLI GROBARI, VEĆ ALBANCI! (foto)

Trojica navijača Spartaka iz Moskve povređena su u noći između subote i nedelje u obračunu u centru Beograda posle utakmice protiv Crvene zvezde.

Prema prvim pisanjima medija iz Rusije, govorilo se da su navijači Partizana izboli navijače Spartaka, međutim, jedan od viđenijih navijača iz Rusije demantuje tu priču i navodi da nisu u pitanju "Grobari", već Albanci.

"Juče posle fudbalskog praznika u prelepom Beogradu između prijateljskih i bratskih timova, Fudbalskog kluba Crvena zvezda i Fudbalskog kluba Spartak iz Moskve, napadnuta su tri ruska navijača moskovskog kluba. Jedan je teško ranjen, a dvojica su zadobila ubodne rane. Napad se desio u jednoj od najlepših ulica prestonice Srbije, Kralja Milana, koja se nalazi deset minuta hoda od centra grada i ulice Zeleni Venac. U toj ulici je i spomenik Ruskom caru Nikolaju drugom. Ovaj napad je delo albanskih bandita. Momci izdržite! Srbi i Rusi braća zauvek! Kosovo je Srbija", napisao je Vadim.

Kurir
Foto: Instagram/Printscreen, Facebook: FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter