Izvor:
30.03.2017 u 03:21
0

KOŠMAR KINESKOG FUDBALERA: Direktan krivac za poraz reprezentacije, žena mu tražila od Fudbalskog saveza da ga otpuste!

Kineski fudbaler Đang Žipeng imao je baš loš dan. Prvo je bio direktan krivac za poraz svoje reprezentacije od Japana, a onda ga je supruga postavila na stub srama.

Njegova žena Žang Žiju pozvala je nacionalni Fudbalski savez da ga više ne zove u reprezentaciju, kao i klub u kome Žipeng igra, da mu uruči otkaz. Sve to nije tražila zbog loših igara svog muža, već zato što ju je prevario!

"Podržavala sam ga dok je bio siromašan, a moja majka ga je tretirala kao sina. Moja porodica mu je dala milion juana kada mu je trebalo za kuću u Šangaju", napisala je Žang na društvenim mrežama i nastavila:

"Tri i po godine od četiri godine našeg braka spavao je s drugom ženom! Sada želi da me otera u grob".

Žang je priložila dokaze, a to su poruke koje je Đang razmenjivao s navodnom ljubavnicom.

"Poštovani predsedniče Fudbalskog saveza Kine, preklinjem vas da ga izbacite iz reprezentacije", dodala je Žang i sa istom molbom se obratila predsedniku Đangovog kluba, Gvanžua R&F, koji sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi.

Posle ovog skandala oglasio se i fudbaler.

"Sve ovo je nanelo veliku štetu i mojoj karijeri i mom životu. Svima se izvinjavam", kratko je rekao Đang Žipeng.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/PremierLeaque

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter