Izvor:
30.03.2017 u 17:32
0

Dokazao koliko voli bivši klub: VIJEIRA DAO ĆERKI IME PO CRVENOJ ZVEZDI! (foto)

Portugalski fudbaler Ugo Vijeira pronašao je ljubav svog života u Srbiji, koja mu je u dalekom Japanu rodila ćerkicu Bjanku Estrelju (Zvezdu) Oliveiru.

Vijeira se igrajući za Crvenu zvezdu vratio u život, i na privatnom i na profesionalnom planu. Posle duge depresije zbog smrti devojke Edine, koja ga je ometala i na fudbalskom terenu, tokom godinu i po dana boravka u Srbiji je upoznao i lepu Novosađanku Ninu Aleksić.

Nina mu je rodila ćerku u Japanu, a ponosni Ugo je pozirao sa prinovom uz komentar: Malo iznenađenje za mnoge, ne za one koji me dobro znaju! Rodila mi se ćerkica, hvala Bogu da je sve prošlo dobro! Hvala na podršci i divnim podrškama koje mi stižu! Njeno ime je Bjanka Estrelja Oliveira!

Među prvima su mu na društvenim mrežama čestitali bivši saigrači Vukašin Jovanović i Luis Ibanjez, koji će uskoro drugi put postati tata.

Happytv.rs
Foto: Instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter