Izvor:
27.04.2016 u 14:54
0

LIGA ŠAMPIONA: Večeras Atletiko Madrid dočekuje Bajern iz Minhena

Velika žurka, ali i fudbalski "rat" sprema se večeras u Madridu, gde Atletiko u prvom meču polufinala Lige šampiona docekuje Bajern iz Minhena.

Atletiko je u utorak proslavio 113. rođendan, a nema dileme da bi najlepši poklon bila pobeda protiv Bavaraca i "odškrinuta vrata" trećem finala elitnog takmičenja u istoriji. Navijači širom planete su nestrpljivi jer "ratnici" Dijega Simeona na jednoj, i prefinjen stil Pepa Gvradiole i snažni nemački mentalitet garantuju spektakl.

Upornost i istrajnost odlike su Simeonovog tima, što pokazuju utakmice protiv PSV-a iz Ajdhovena i Barselone nokaut fazi Lige šampiona, kada je izdržao penale, crvene kartone i brojne napade kako bi se našao među četiri najbolja Evrope.

Atletiko odlično igra i u Primeri, deli prvo mesto sa Barselonom, ali svež dočekuje duel sa Bavarcima jer je minulog vikenda odmorio nekoliko prvotimaca u minimalnoj pobedi nad Malagom.

Bajern tih "problema" nema jer praktično osigurao novu titulu prvaka Nemačke, pošto ima sedam bodova više od Borusije iz Dortmunda i skoro sav fokus mu je na Ligi šampiona, posebno Gvardioli kako bi se oprostio od kluba na pravi način i sa najvrednijim klupskim peharom.

Bavarski gigant treći godinu zaredom sastaje se Špancima u polufinalu Lige šampiona, Real i Barselona su upravo preko njega došli do "ušatog trofeja", može li i Atletiko tim putem?

Prvi meč dva tima igra se na madridskom Visente Kalderonu od 20.45 sati.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter