Izvor:
02.04.2017 u 03:43
0

ČIKAGO GORI: Švajni ga dao na debiju! (video)

Nisu besplatni – jer ima platu od 4.200.000 evra po sezoni – ali jesu časovi fudbala!

Bastijan Švajnštajger je odmah zapalio Čikago! Novi fudbaler popularnih Vatrogasaca, koje s klupe vodi srpski stručnjak Veljko Paunović, zablistao je na debiju za novi klub, tako što je postigao gol za vođstvo protiv Montreala u ćetvrtom kolu MLS lige.

Švajni je u 17. minutu sačekao centrašut sa desnog boka i glavom zakucao loptu u mrežu kanadskog tima, za erupciju oduševljenja na tribinama „Tojota parka“. Ako je suditi na osnovu početka, čeka ga karijera slična onoj kojoj su u Sjedinjenim Američkim Državama ostvarili Dejvid Bekam, Stiven Džerard, Frenk Lampard, Andrea Pirlo, David Vilja…

Koliko god godina da imaju, to su majstori od kojih Amerikanci i te kako imaju šta da nauče. Od čoveka koji je potpisao ugovor pre samo tri dana.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter