Izvor:
02.04.2017 u 19:17
0

Le Talek bez dlake na jeziku: ODGOVARAO NA PITANJA ZVEZDAŠA! (video)

Navijači pitaju – Damijan Le Talek odgovara.

Pouzdani univerzalac Crvene zvezde našao se na raspolaganju pristalicama srpskog šampiona da odgovara na razna pitanja iz raznih sfera života i karijere, a ono što se izdvojilo kao najinteresantnije jeste da bi voleo da igra fudbal do 40. godine, da njegov brat Antoni želi da dođe u Ljutice Bogdana, te da čak ni njegovo prijateljstvo s Ivanom Perišićem ne bi moglo da utiče da hrvatski krilni napadač obuče crveno-beli dres.

Evo o čemu je sve pričao Damijan.

Koliko si trenutno zadovoljan sezonom?
„Trenutno je ovo dobra sezona, jer smo prvi na tabeli. Naravno da je mogla da bude i bolja. Biću zadovoljan na kraju kada budemo ponovo prvaci“.

Koji ti je omiljeni klub u kojem si igrao?
„Lako pitanje, to su dva tima – Borusija Dortmund i Crvena zvezda“.

Da li imaš bolju komunikaciju s Donaldom ili Kangom?
„Uh, pričam s obojicom. Sa Kangom na francuskom jer priča samo francuski, a sa Donaldom na engleskom. Ali, imam jako dobru komunikaciju s obojicom“.

Da li bi se ošišao na ćelavo ukoliko bi Crvena zvezda ušla u Ligu šampiona?
„Ne znam, možda, da… Možda bi se svi navijači ošišali kad bi se to desilo. Bilo bi to lepo od njih“.

Da li bi tvoj brat (Antoni Le Talek, napadač Atromitosa) voleo da dođe u Crvenu zvezdu?
„Da, zašto da ne. Bio je spreman da dođe i prošle godine, ali to se nije desilo. Dobro mu je u Atini, ali što da ne. Možda bi jednog dana mogao da dođe. Sviđa mu se klub“.

Da li ti nedostaju francuski bageti?
„Ovo je jako dobro pitanje. Da, ponekad mi nedostaju. Alil, kad odem u Francusku – jedem ih. Ima i ovde dobrog hleba, pa nema problema“.

Ti i Ivan Perišić ste dobri prijatelji, da li bi razgovarao s njim o tome da dođe u Zvezdu i igra iz ljubavi?
„Mislim da je to malo teže za njega jer je on iz Hrvatske, a znam da odnosi između dve zemlje nisu baš dobri. Takođe, sada igra u velikom klubu, tako da je bolje za njega da ostane u Italiji“.

Gde vidiš sebe za deset godina?
„U fudbalu, nadam se da ću još igrati. Imaću 36 ili skoro 37 godina. Volim fudbal i nadam se da ću ga igrati do četrdesete godine, ako budem mogao“.

Da li si probao srpsko pivo i sarme?
„Ne znam šta je sarma… A srpsko pivo… Ne, ja ne pijem često, a takođe ne volim pivo. Nisam ga probao. Ali, jednog dana – što da ne“.

Ako bi mogao da biraš jedan klub u kojem bi igrao s bratom, koji bi to tim bio?
„Bilo bi veoma dobro kada bismo zajedno igrali u Zvezdi. Klub mi se sviđa, kao i mom bratu, koji je pogledao sve utakmice koje odigram. Nemam ništa protiv da zajedno igramo u Crvenoj zvezdi“.

Šta misliš o navijačima Crvene zvezde?
„Navijači su neverovatni. Nema mnogo takvih navijača u Evropi. Video sam nešto slično u Dortmundu, ali je ovde to jedan stepenik iznad. Navijači baš vole klub i bio sam veoma iznenađen kada sam odigrao prvu utakmicu“.

Ko je bolji kuvar – ti ili Donald?
„Niko! Ne znamo da kuvamo ni on, ni ja. Naše žene dobro kuvaju, pa hvala Bogu mi ne moramo“.

Kako si se osećao pred prvi derbi i kako je bilo kada si izlazio iz tunela na teren?
„Svaku utakmicu osećam se isto. Nije bitno da li je to derbi ili neki manji meč. Uvek imam želju da igram i uvek sam spreman. Naravno, pred derbi kada ste u tunelu znatno je bučnije nego inače. Što se mene tiče, pristupam svakoj utakmici isto, pa se i osećam uobičajeno“.

Koji ti je omiljeni trenutak ili gol u Zvezdi?
„Nisam baš postigao dosta golova, a-ha-ha. A naravno omiljeni trenutak u Zvezdi mi je bio kada smo postali prvaci prošle sezone“.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter