Izvor:
04.04.2017 u 19:15
0

KRIJU SUKOB U REDOVIMA AKTUELNOG ŠAMPIONA: Pobili se posle utakmice sa Spartakom!

Posle utakmice Zvezda – Spartak došlo do verbalnog, a potom i do fizičkog obračuna fudbalera crveno-belih, Gabonca Gelora Kange i Marka Petkovića.

Nema mira na Marakani. Iako su prvi na tabeli i ostvaruju pobedu za pobedom, fudbaleri Crvene zvezde međusobno su se pobili posle utakmice sa Spartakom (2:1), saznaje Kurir.

Gabonac Gelor Kanga i nesuđeni reprezentativac Srbije Marko Petković najpre su se verbalno sukobili, a potom i fizički obračunali na stadionu, dok su veći incident sprečili saigrači i članovi stručnog štaba koji su ih razdvajali.

Kurir je tokom jučerašnjeg dana pokušao da stupi u kontakt sa zaraćenim fudbalerima, međutim, oni nisu odgovarali na pozive, a iz pouzdanih izvora saznajemo da su tokom sukoba i razmenili sočne psovke. Ostalo je nepoznato zbog čega su Kanga i Petković razmenili udarce, ali je vidljivo da između njih duže vreme vlada netrpeljivost.

Odgovarajući na pitanja navijača, Damijen le Talek nedavno je otkrio da sa Kangom isključivo komunicira na francuskom, jer Gabonac ne zna drugi jezik. A da je reč o igraču lošeg karaktera, potvrđuje i detalj s meča protiv Ludogoreca, kada ga je u bici za plej-of Lige šampiona nepromišljenost koštala crvenog kartona.

Izvor: Kurir
Foto: crvenazvezdafk.com, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter