Izvor:
04.04.2017 u 21:45
0

GROF O TUČI KANGE I PETKOVIĆA: Ja sam samo video da se grle, možda ga je Petko na kvarno udario!

Dok je najavljivao četvrtfinalni meč Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana, trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović je prokomentarisao i natpise medija da su se Gelor Kanga i Marko Petković potukli.

Pročitao sam da piše “po njihovim izvorima”, a mi možemo da napišemo saopštenje, po našim izvorima priča se da su krali po samoposlugama. Ja nisam video da je bilo sukoba. Ja sam samo video dve fotografije sa utakmice sa Spartakom kako se grle. Možda ga je Petko na kvarno udario – kroz osmeh je trener Zvezde odgovorio.

Božović je takođe najavio da će biti rotacija u timu i da meč u sredu od 19.00 časova neće početi isti onaj sastav koji je igrao protiv Spartaka.

Moramo vrlo ozbiljno da shvatimo meč, iskustvo nas tome uči, prošle godine poraženi smo od Borca 5:1. Ako ne bude pravi pristup može da dođe do iznenađenja. Mladost je prava takmičarska ekipa, sa dobrim pojedincima, doći će rasterećeni da ostvare rezultat. Ako budemo mobilisani očekujem da pobedimo.

On je istakao značaj tog takmičenja, dodavši da Crvena zvezda nije dugo osvojila duplu krunu.

Kup je obaveza koju svi imaju, raspored ne predstavlja problem. Zvezda dugo nije došla do duple-krune, pa bi bilo lepo da se to desi ove godine – naveo je on.

Prema njegovim rečima ekipa nema dodatni pritisak zbog činjenjce da Crvena zvezda poslednje četiri godine nije stigla do polufinala nacionalnog kupa.

Ovde je stalno pritisak, dodatnog nema. Jedino pritiska vode nema za zalivanje terena.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter