Izvor:
05.04.2017 u 20:58
0

PARTIZAN U POLUFINALU KUPA: Leonardo u 90. minutu spasao mlitave crno-bele! (video)

Fudbaleri Partizana pobedili su Voždovac sa 2:1 i plasirali se u polufinale Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana golovima Đurđevića u 80. i Leonarda u 91. minutu uspeli su da izbore pobedu u četvrtfinalu Kupa Srbije i plasiraju se u dalji tok takmičenja.

Jedini gol za Voždovac postigao je Srećković u 42. minutu.

Iako je domaći tim tokom celog susreta imao više prilika, čak tri stopostotne šanse koje nije uspeo da iskoristi Georgijević, crno-beli su u finišu meča zbili redove, zaigrali agresivnije i uspeli da se plasraju u polufinale nacionalnog takmičenja.

Izabranici Marka Nikolića u ovom susretu uopšte nisu blistali. U prvom poluvremenu su igrali na mahove, šanse skoro da nisu ni stvarali, dok je sa druge strane Voždovac ređao prilike. Iz jedne takve, u 42. minutu je i poveo preko Srećkovića.

Crno-beli su se 'probudili' tek u drugom poluvremenu i agresivnijom igrom nametnili svoj tempo. U 80. minutu iz slobodnog udarca, golom Đurđevića Partizan je izjednačio, da bi u nadoknadi vremena Leonardo odlučio pobednika ovog duela.

Kurir
Foto: partizan.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter