Izvor:
06.04.2017 u 04:01
0

SO NA RANU NAPOLITANACA: Ne slave ni kada pobede Juve, a postali su Pipitina omiljena žrtva (VIDEO)

Čak i kada Napoli pobedi Juventus, ne može da uživa u toj pobedi jer Juventus je pobednik i u porazu. Napolitanci su preokrenuli dva puta na svom San Paolu u revanšu polufinala Kupa Italije, pobedili 3:2, ali u finale ide Stara dama koja je u prvom meču slavila sa 3:1.

Da Pirova pobeda Napolija bude još beznačajnija, pobrinuo se lično Gonzalo Iguain koji je na prozivke, pretnje i uvrede odgovorio sa nova dva gola u mreži kluba gde je nekada bio božanstvo, a danas omraženi izdajnik.

Naravno da je Iguaina i Juve doečakao pakao na krcatom San Paolu i naravno da su odgovorili u svom stilu – golovima!

S izuzetkom rezervnog golmana Neta koji u kup utakmicama menja Bufona na golu Juventusa, oba tima su izveli skoro najjače sastave u ovom trenutku.

Napoli je bolje počeo, imao šanse, ali onda je usledio hladan tuš. Majstorija GonzalaIguaina koji je udarac sa 20 metara provukao kroz noge Kirikešu i onda hiriruški precizno smestio u sam ugao gola Reine. Za salve zvižduka i uvreda sa tribina… Odgovorio je pokazivanjem prsta u pravcu De Laurentisa.

Juventus je sa minimalnom prednošću otišao na poluvreme što je značilo da su Napolitancima potrebna makar tri gola u preostalih 45 minuta… I naravno, da ne prime nijedan.

Prvi su dali u 53. minutu kada je Hamšik sjajnim udarcem sa 15 matirao matirao ukupanog Neta. Ali radost Napolitanaca je opet pokvario onaj čiji golovi najviše bole – Iguain!

Pipita je nemilosrdno zakucao loptu pod prečku posle prodora i odlične asistencije Kvadrada. Zvuči neverovatno ali Napoli je omiljena Iguainova žrtva od dolaska u Juventus. Dao im je četiri gola u tri utakmice ove sezone! Iz četiri šuta u okvir gola!

Napoli je pojačao napad, ušao je Mertens u 61. minutu i posle 10 sekundi na terenu uspeo da iskoristi katastrofalan kiks golmana Neta za 2:2. Samo pet minuta kasnije, Napoli je konačno preokrenuo! Kaljehon je sve uradio, a Insinje završio majstorsku akciju Španca.

Ostalo je još 25 minuta za Napolitance da daju dva gola i naprave čudo. Ali Juventus nije ekipa kojoj se dešavaju takvi kiksevi…

Napoli je slavio Pirovu pobedu, Iguain je posuo so na ranu Napolitanaca, a Juve ide ka još jednoj duploj kruni. Poslednja prepreka je Lacio u finalu.


\ by Gol-Live

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter