Izvor:
06.04.2017 u 15:02
0

NADMAŠIO I GROFA: Trener Mladosti pominjao Elvisa Prislija posle poraza od Zvezde! (VIDEO)

Trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović bio je vidno ljut posle poraza svoje ekipe od Crvene zvezde u Beogradu u četvrtfinalu Kupa Srbije (2:4).

Milovanović nije imao šta da zameri svojim igračima, ali jeste sudiji Simoviću, koga doduše nije pomenuo, ali ga je nazvao Elvisom Prislijem zbog frizure.

Lučanci zameraju Simoviću što nije dosudio faul Plavšića neposredno pre drugog Zvezdinog gola, zatim što je tada zbog protesta Andriću dao drugi žuti karton, kao i što im nije "svirao" penal posle duela Frimponga i Bojovića, a nedigo zatim je dosudio najstrožu kaznu za Zvezdu.

"Mladost je bila veoma dobra u prvom delu, sa kontrama i disciplinom, dali smo i gol na vreme. Zvezda je izjednačila brzo, posle našeg kiksa… A onda je na scenu stupio Elvis Prisli i utakmica je bila rešena", rekao je Milovanović za TV Arenu sport.

Milovanović se, međutim, nije pojavio na konferenciji za medije, već njegov pomoćnik Goran Stanić.

"Šefa Milovanovića mnogo bole leđa i otišao je u ambulantu, pa zbog toga se nije pojavio na konferenciji", objasnio je Stanić.

S druge strane, trener Crvene zvezde Miodrag Božović je bio zadovoljan pobedom i plasmanom u polufinale. Nije davao pompezne izjave, pa je s te strane ostao u senci kolege Milovanovića.

"Kontrolisali smo utakmicu u prvom delu, ali Boaći iz dve sjajne prilike nije dao gol. Onda smo primili gol iz kontre. Imali smo sreće na početku i odmah smo izjednačili, a potom dali još jedan gol. Mislim da smo zasluženo pobedili", rekao je Grof.

Trener Crvene zvezde ne priželjkuje protivnika u polufinalu.

"Biće teško sa bilo kojom ekipom u polufinalu. Sasvim nam je svejedno i svi su podjednako teški rivali. U ovom takmičenju svako svakoga može da dobije".

Srđan Plavšić imao je dve asistencije, a Adžić driblinzima pokazao da je veliki potencijal.

"Plavšić nosi veliku energiju. Asistirao je dva puta. On je igrač koji obavi veliki posao u svakoj utakmici. Adžić je nagovestio svoj talenat. Šteta što je ovakav sistem, pa je borba za svaki bod, a kad je tako mlađi igrači dobijaju manje šansu", zaključio je Božović.

POGLEDAJTE:

Izvor: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter