Izvor:
08.04.2017 u 02:38
0

BIVŠI ČELNIK FK VOJVODINA O MUĆKAMA: Dobio sam zvaničnu pohvalu i sertifikat od UEFA!

"Činjenica je da smo za vreme mandata moje uprave dobili zvaničnu pohvalu i sertifikat od UEFA za finansijski monitoring kao primer dobrog i profesionalnog poslovanja vođenja finansija".

Ovako za "Blic" bivši predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović komentariše izveštaj revizorske kuće koja je, obavljajući kontrolu finansijske dokumentacije od juna 2014. do septembra 2016, utvrdila da su Šćepanović, u to vreme predsednik kluba, direktor Aleksandar Dunđerski i sekretar Aleksandar Vlaškalić nesavesnim postupanjem naneli štetu FK Vojvodini.

– Pogađa me kao čoveka način na koji neko uznemirava moju porodicu i prijatelje beskrupuloznim lažima. Nakon objave neistina i zamena teza o radu Uprave FK Vojvodine, koju sam predvodio, izneću nekoliko činjenica koje ukazuju na sav besmisao lažnih optužbi ljudi koji se kriju iza anonimnih prijava i revizorskih kuća. Njihova težnja je samo manipulacija i diskreditacija drugih započeo je Šćepanović i nastavio:

– Činjenica je da, osim revizorske kuće BDO, koja radi reviziju u svim domaćim klubovima koji apliciraju za učešće u evropskim takmičenjima, nijedna druga kuća nije radila zvaničnu reviziju u FK Vojvodina. Ta revizorska kuća nije imala primedbe na poslovanje našeg kluba! Zahvaljujući tome što smo u protekle dve sezone bili najuspešniji srpski klub u evropskim takmičenjima, Vojvodina će biti nosioc u trećem krugu kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope, ukoliko izbore plasman. Taj uspeh niko i ništa ne može da umanji – kaže Šćepanović.

Na pitanje šta je sa izveštajemrevizorske kuće u koji je "Blic" imao uvid, a u kojem se jasno zaključuje da je bivša uprava na čelu sa njim zloupotrebom ovlašćenja i odbacivanjem obeštećenja za pojedine igrače oštetila klub za oko milion evra, Šćepanović kaže da je to zamena teza o radu kluba.

Reč je o fantomskoj revizorskoj kući. Ljudima bez imena i prezimena. Ne znam ko su oni, ali i da znam, ne bih im spominjao imena zbog pijeteta prema njihovim porodicama. Rezultati našeg kluba očigledno bole nekoga, pa pokušavaju na sve načine da nas omalovaže – tvrdi Šćepanović.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva, FK Vojvodina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter