Izvor:
11.04.2017 u 16:09
0

Palas razbio Arsenal: MILIVOJEVIĆ BACIO U TRANS DOMAĆE NAVIJAČE! (VIDEO)

Arsenalov obraz se crveni od novog šamara… Ovoga puta bolan udarac timu Arsena Vengera zadao je Kristal Palas (3:0). Prvenac našeg Luke Milivojevića u Premijer ligi stavio je tačku na veliku pobedu njegovog tima, a gol reprezentativca Srbije bacio je u trans navijače Palasa.

Jesu pre nego što je Milivojević namestio loptu na belu tačku izabranici Sema Olerdajsa vodili sa 2:0, ali… Ko je mogao da sanja da će Arsenal biti isprašen sa 3:0? Upravo je gol reprezentativca Srbije bio onaj završni udarac za grogirani Vengerov tim, a za navijače Palasa stigao je kao šlag na tortu.

Na snimku nastalom na tribinama vidi se kakva je euforija usledila. Luka je iz igre ispraćen ovacijama, za kratko vreme postao je jedan od glavnih šrafova tima koji korača ka opstanku u Premijer ligi… Navijači ga obožavaju, a već ima i svoju pesmu.

POGLEDAJTE:

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter