Izvor:
11.04.2017 u 22:55
0

Postigao gol posle duže pauze: RISTIĆ OTKRIO DA LI SE KAJE ZBOG OSTANKA U ZVEZDI?

Posle duže pauze zbog povrede, mladi fudbaler Crvene zvezde Mihajlo Ristić vratio se u formu baš kako treba. Dobre igre u poslednja tri meča krunisao je u nedelju majstorskim golom na gostovanju Radu, gde su crveno-beli slavili sa 4:0.

Na taj način Zvezda je produžila seriju na 23 vezane utakmice bez poraza.

Nije uopšte loše – uz osmeh priča Ristić za Blicsport.

Pogodak je mladom igraču dao krila.

– Ovaj gol mi posebno znači za samopouzdanje. Bili smo na Banjici bolji rival, vukli konce igre. Plavšićevi golovi bili su najvažniji. Raduje me naša sve ubedljivija igra, u pravo vreme.

„Delije” su se obradovale Ristićevim ostankom u Ljutice Bogdana, ali i uspešnim povratkom na teren.

Osećam se odlično. Bilo mi je teško da se spremim na pravi način posle povrede. Srećom, sve ide i bolje nego što sam očekivao. Verujem da će moja forma ići uzlaznom putanjom. Želim posebno da istaknem da nisam pogrešio što sam ostao i ove sezone u Zvezdi. Ovo je moja kuća! Ne opterećujem se odlaskom u inostranstvo.

U četvrtak crveno-beli dočekuju fenjeraša iz Čačka, pojačanog iskusnim povratnikom na klupu Borca, Miloradom Kosanovićem.

– Jasno je ko je favorit. Samo mi se pitamo. Imamo veliki motiv i očekujem pobedu da bismo zadržali prednost pred plej-of.

I onda, već u ponedeljak, u Ljutice Bogdana stiže osokoljeni Partizan.

Imamo prednost domaćeg terena, ali ne verujem da će ishod u derbiju da odluči prvenstvo. Uostalom, ne želim više o tome. Prvo da mi savladamo Borac – zaključio je Ristić.

SPREMAM SE ZA EP U POLJSKOJ

Približava se jun i evropski šampionat za mlade u Poljskoj.

– Radim na sebi da budem što spremniji. Imamo sjajan tim koji može svakoga da pobedi. Očekujem da se pokažemo u pravom svetlu.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter