Izvor:
11.04.2017 u 20:55
0

Zvezda izgubila spor sa Radničkim: NIŠLIJE NAJAVLJUJU BLOKADU RAČUNA!

Direktor Radničkog iz Niša Rade Basta istakao je za Južne vesti, da je Arbitražni sud deoneo odluku u korist kluba iz Niša u sporu sa Crvenom zvezdom oko transfera Milana Pavkova.

Tužbu, koju je Fudbalski klub Radnički uputio Arbitražnom sudu pre dva meseca, a na račun toga što im Crvena zvezda nije isplatila novac za transfer Milana Pavkova, dobio je niški klub – rekao je Basta za Južne vesti.

Direktor člana Super lige naglasio je da Zvezda nije platila ni dinara Radničkom za ovaj transfer, i da je sledeći korak Nišlija biti blokada računa FK Crvena zvezda.

Novac još nije stigao, ali mi smo dobili presudu da su nam dužni i sledeći korak je da krenemo u blokadu njihovog računa, pa ćemo da čekamo da naplatimo naša potraživanja i nadamo se da neće moći da licenciraju stadion i da registruju igrače u junu, dok ne plate nama – dodao je Basta.

sportskacentrala.com
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter