Izvor:
12.04.2017 u 18:40
0

POSLE ŠEST GODINA: Krkić se vraća u Barselonu, ali u Espanjol!

Nekada velika nada Barselone, Bojan Krkić mogao bi na leto posle šest godina da se vrati u Barselonu, ali ne u matični klub, nego u redove gradskog rivala Espanjola.

Kako navodi "As", Krkić je dobio ponudu i veoma je blizu da je prihvati, s obzirom na to da nije trenutno zadovoljan u nemačkom Majncu, gde igra na pozajmici iz Stouka.

Fudbaler za koga se pričalo da bi mogao da obuče dres Srbije, s obzirom na to da je sin nekadašnjeg fudbalera OFK Beograda Bojana Krkića seniora, napustio je Kamp nou pre šest godina i nastupao za Romu, Ajaks, Milan, Stouk i Majnc.

Prošao je sve selekcije Barselone i španske reprezentacije, odigrao i meč za A tim, dok je za Katalonce ukupno odigrao 163 utakmice i postigao 41 gol.

Osvojio je 10 trofeja sa Barselonom, od čega tri titule u Primeri i dve Lige šampiona, ali Pep Gvardiola ga je u oba finala (protiv Mančester junajteda 2009. i 2011. godine) ostavio na klupi.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter