Izvor:
12.04.2017 u 20:48
0

Neven Subotić o ataku na igrače Borusije: GLUP NAPAD NA DORTMUND, ŽIVEO FUDBAL!

Nekadašnji srpski reprezentativac i fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić šokiran je napadom u kome je povređen igrač Mark Bartra.

Subotić je trenutno na pozajmici u Kelnu, a štoper se o napadu u kome su ugroženi prvotimci Borusije oglasio putem društvenih mreža.

„Dragi prijatelji, zatečen sam onim što se juče uveče dogodilo mojim kolegama iz Borusije Dortmund. Laknulo mi je jer se ništa strašnije nije dogodilo. Mislim na svoje kolege iz BVB i navijače kluba. Želim vam dobru fudbalsku predstavu večeras, koju ne bi trebalo da odlažemo zbog ovakvih glupih napada" napisao je Subotić putem zvaničnog fejsbuk profila.

On se potom i zahvalio navijačima.

„Želim da se zahvalim navijačima Borusije što su sinoć bili veoma gostoprimljivi prema navijačima Monaka. Ovo je veliko dostignuće. Živeo fudbal! Vaš Neven", napisao je Subotić.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter