Izvor:
27.05.2016 u 17:48
0

MURINJO ODUŠEVLJEN: Junajted ima dozu mističnosti i romantike

Portugalac Žoze Murinjo od danas je i zvanično menadžer Mančester Junajteda.

Kako se navodi na sajtu kluba, Murinjo je potpisao trogodišnji ugovor i na Old Trafordu naslediće Holanđanina Luja Van Gala.

– Ovo je posebna čast za mene. Junajted je svetski poznat i poštovan, sa dozom mističnosti i romanse, što nema niti jedan drugi klub na planeti. Uvek sam imao simpatije prema Old Trafordu, ovde sam doživeo neke od najvećih uspeha u karijeri i imam posebno posebno poštovanje prema navijačima. Unapred se radujem svemu onome što me čeka – izjavio je Murinjo, nekadašnji menadžer Čelsija, Reala, Intera i Porta na zvaničnoj promociji.

Izvršni potpredsednik Junajteda Ed Vudvord konstatovao je da je "Murinjo idealan čovek za klub".

– On je najbolji menadžer na svetu, beležio je uspehe širom Evrope, a vrlo dobro zna i kako se osvajaju titule u Premijer ligi, pošto je to tri puta uradio – izjavio je Vudvord.

Tanjug
Foto: Instagram/golazolive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter