Izvor:
27.05.2016 u 19:59
0

ZIDAN SE OVOME NIJE NADAO: Ako ne osvoji Ligu šampiona, smeši mu se otkaz!

Vest koja je potresla sportski deo Španije jeste ultimatum koji je Real Madrid postavio Zinedinu Zidanu. Ukoliko izgubi finale Lige šampiona-izgubiće posao, navodi Eurosport.

Iako je imao jedan od najboljih trenerskih početaka na Santajgo Bernabeu ikada, pošto je odmah stigao do finala ovog prestižnog takmičenja, ne može da bude siguran da će ostati na mestu na kojem je sada.

Nakon neuspeha u prvenstvu Španije, kada je Real završio drugi iza Barselone, još jedan gubitak bi definitivno stavio tačku na njegovu karijeru u Madridu.

Postoje navodi da je predsednik kraljevskog kluba Florentino Perez zainteresovan za trenera Sevilje Unaj Emerija, koji je uspeo tri puta zaredom da osvoji Ligu Evrope.

Čelnici Sevilje žele da ga zadrže, ali Perez mu je tražio da odloži donošenje odluke o nastavku karijere na neko vreme, kada će Real znati da li će nastaviti saradnju sa Zidanom ili ne.

HappyTV.rs
Foto: Facebook/Zinedine Zidane

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter