Izvor:
27.05.2016 u 20:24
0

GVARDIOLA ŽELI PROMENE: Samo četvorica fudbalera sigurno ostaju u Sitiju!

Pep Gvardiola saopštio je čelnicima Mančester sitija da mu je potreban novi tim. Samo što je potpisao ugovor za Siti, naveo je da smatra da tim treba da bude potpuno promenjen, kako navodi Eurosport.

Ipak, za takve promene možda će biti potreban nešto duži period, s obzirom na to da se većina željenih fudbalera procenjuje na više od 25 miliona funti.

Serhio Aguero, Kevin De Brujne, Fernandinjo i Vensan Kompani su jedini koje on želi da zadrži, dok su neka od imena koja želi da dovede. Gundogan, Laport, Liroj, Sejn.

Džon Stouns, Aleks Čemberlen i Deni Rouz se takođe pominju kao moguća pojačanja.

Ovako velike promene su svakako dobre za klub i visoke ciljeve, ali to takođe znači da će navijači Čelsija morati da imaju strpljenja.

Da bi se u timu sa nekoliko novih igrača razvila hemija potrebno je više vremena, a kada je plan da dođe čak njih osam, to bi moglo da znači da je Gvardiolin krajnji cilj veoma daleko.

HappyTv.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter