Izvor:
16.04.2017 u 21:14
0

DIRLJIVO: Evo kako je fudbaler Real Madrida rasplakao ceo svet! (video)

Fudbaleri Real Madrida posle mnogo muka pobedili su Sporting u Hihonu 3:2 (1:1) u utakmici 32. kola španskog prvenstva.

Trener Reala Zinedin Zidan odlučio je da na teren u Hihonu pošalje "drugi tim", jer, osim što zbog povrede nije mogao da računa na Bejla, u tim nije uvrstio ni Ronalda, Benzemu, Modrića, Krosa, Navasa… Francuz ih je odmarao za revanš četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna.

Uprkos tome, lider je uspeo da pobedi i to zahvaljujući Isku, dvostrukom strelcu, koji je mu pogotkom u 90. minutu doneo trijumf.

Sporting je dva puta vodio, Real dva puta dolazio do izjednačenja, a u finišu i do pobede.

Domaćin je poveo preko Čopa u 14. minutu, Isko je svoj prvi gol dao u 17, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 1:1.

U 50. minutu Vesga vraća Sportingu prednost, ali Morata u 59. i Isko u 90. donose pobedu Realu.

A ono što je posebno dirnulo sve jeste Iskov potez posle postignutog gola. Fudbaler Reala je na znakovnom jeziku gluvonemih rekao 'volim te', a to je naučio pred meč kada mu je prišla devojčica koja je želela autogram i to mu objasnila.

Real sada ima 75 bodova, šest više od Barselone. Sporting je na 18. mestu sa 22 boda. Real u narednom kolu dočekuje Barselonu u velikom španskom derbiju, dok Sporting ide u goste Osasuni.

kurir.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter