Izvor:
18.04.2017 u 03:31
0

UZNEMIRUJUĆE: Bacio navijača sa tribine, a brata mu ubio 2012. godine! (VIDEO)

Fudbalski stadioni u Argentini ponovo su bili pozornica divljanja huligana, a ovoga puta možda i sa fatalnim ishodom. Na utakmici nacionalnog šampionata između Belgrana i Taljeresa, 22-godišnji Emanuel Balbo bačen je sa tribine i njegov život se održava aparatima, koji će verovatno uskoro biti isključeni.

Povod za ovaj bezumni čin, kako prenose latinoamerički mediji, bio je sukob Balba sa jednim od vođa navijača Belgarana Oskarom Gomezom.

Gomez je optužen za ubistvo Balbovog mlađeg brata, čiji se život okončao sa svega 14 godina na istoj ovoj tribini 2012. godine, kada je izboden, a postupak i dalje nije okončan. Prema navodima oca nesrećne braće, Emanuel se ovog vikenda suočio sa Gomezom i optužio ga da mu je ubio brata.

Potom je Gomez, sa svojim pristalicama, optužio nesrećnog Balba da navija za Taljeresa i onda su ga bacili sa tribine, sa 10 metara visine.

POGLEDAJTE:

Izvor: Blic
Foto: YouTube Printscreen/CORTITO Y AL PIE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter