Izvor:
18.04.2017 u 18:38
0

Pitanje svih pitanja za Barsu: DA LI JE JUVENTUS ISTO ŠTO I PSŽ?

Pitanje svih pitanja revanš utakmica četvrtfinala Lige šampiona je da li Barselona sutra može da priredi novi čudesni preokret i na Nou Kampu protiv Juventusa nadoknadi tri gola minusa.

Prvak Italije slavio je u Torinu 3:0, u sjajnoj noći Paula Dibale, ali Katalonci se uzdaju u sličan poduhvati kao u prethodnoj rundi kada su protiv Pari Sen Žermena na Nou Kampu pobedili 6:1, posle 0:4 u Parizu.

Međutim, bedem PSŽ-a nije ni blizu Juventusu, čija je odbrana primila ove sezone samo dva gola u Ligi šampiona, a pravu potvrdu kvaliteta mogla bi da dobije na ogromnom terenu Barselone.

Jedan od stubova čvrste odbrane Ðorđo Kjelini, strelac gola u prvom meču, veruje u pozitivan rasplet za Juventus.

"Moramo da budemo kompaktni i bez straha. Igramo protiv ajkula koje su gladne naše krvi, moramo da ih držimo što dalje od našeg gola", slikovito je objasnio Kjelini.

Katalonci najavljuju totalnu ofanzivu na golmana Ðanluiđija Bufona, sa najisturenijim triom Lionelom Mesijem, Luisom Suarezom i oporavljenim Nejmarom.

"Verujemo da možemo da napravimo preokret. Pre nekoliko dana otac mi je rekao nešto što sam zapamtio, pred nama je drugačiji tim u odnosu na PSŽ, ali je Barselona isti. Možemo drugi put da stignemo veliku prednost", rekao je Nejmar.

Meč Barselone i Juventusa označen je i kao duel dvojice Argentinaca Mesija i Dibale, koji je predviđen kao naslednik petostrukog osvajača Zlatne lopte i zvezda u usponu.

Drugi meč sutrašnjeg programa igra se u Monte Karlu između Monaka i Borusije iz Dortmunda, nakon što su Francuzi slavili 3:2 u Nemačkoj, ali u senci bombaškog napada na klupski autobus "milionera".

Svi iz Borusije nisu bili spremni za utakmicu nepun dan posle napada kada je povrede ruke dobio Mark Bartra, što je Monako iskoristio i stekao lepu prednost.

I na stadionu Luj Drugi očekuje se ofanzivan i otvoren fudbal sa obe strane, samim tim i mnogo golova.

Izvor: Tanjug
Foto: juventus.com, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter