Izvor:
28.05.2016 u 20:46
0

KRAJ RIVALSTVA: Marteraci večeras bodri Zidana!

Bivši reprezentativac Italije i fudbaler Intera Marko Materaci rekao je da će večeras navijati za madridski Real i trenera Zinedina Zidana u finalu Lige šampiona protiv Atletika.

Podržaću Zidana. Realu je posle Beniteza bio potreban motivator kao što je Zinedin. Na strani sam koja nikada ništa nije uzela od mene, a to je uradio Simeone sa Lacijom kada je Interu uzeo Skudeto– rekao je Materaci za Medijaset.

Zidan je na neslavan način završio bogatu igračku karijeru kada je u finalu Svetskog prvenstva 2006. godine, isprovociran od Materacija, dobio crveni karton, pošto ga je glavom udario u grudi.

Italija je kasnije osvojila titulu prvaka sveta posle penala, a interesantno da su Zidan i Materaci bili jedini strelci na tom meču.

Finale Lige šampiona između Reala i Atletika igra se večeras od 20.45 sati na milanskom San Siru.

Tanjug
Foto: Twitter/ntvspor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter