Izvor:
21.04.2017 u 02:45
0

IZBODENI NAVIJAČ ZBOG DERBIJA: Da mu nisam oteo nož, zaklao bi mi prijatelja!

Nišlija Srđan Đorđević (40) kojeg je u utorak u ulici Dimitrija Tucovića nožem izbo njegov poznanik M.V. zadobio je višestruke povrede creva zbog čega je hitno operisan i trenutno je u stabilnom stanju.

Njegov prijatelj Milan Đurđanović, imao je više sreće, i otpušten je na kućno lečenje iako je zadobio tri ubodne rane u leđa.

Motiv pokušaja ubistva se još utvrđuje ali se ne isključuje da je nož sevnuo zbog uspaljenih navijačkih strasti, jer su sva trojica neposredno pre sukoba pratila večiti derbi u obližnjoj kladionici.

Na tu mogućnost upućuje i poruka preko Fejsbuka koju je uoči obračuna M.B. uputio Đurđanoviću, a kojom najavljuje da će za svoj tim i krv dati i zapretio mu da će ostati bez bubrega.

Đurđanović kaže da je došao u kladionicu da sa Srđanom, koji tamo radi, gleda večiti derbi.

Taj momak je naišao i odmah počeo da divlja, pokazivao je nož i maltretirao nas sve. Pitao je zašto ga svi popreko gledamo i pretio da će poklati sve koji mu stanu na put. To mu nije bilo prvi put da se tako ponaša, nedavno sam ga baš ja izbacio iz kladionice jer sam posumnjao da je drogiran. Znao sam da mi to nije oprostio, ali nisam ni slutio na šta je spreman – rekao je Đurđanović za Telegraf.

Oko 22.00 sata dvojica prijatelja su vozilom otišla do trafike u ulici Dimitrija Tucovića da bi kupili cigarete ali su tamo naleteli na M.V.

Srđan je izašao iz kola da bi ga upozorio zbog ponovljenih ispada u kladionici. Međutim, čim mu je prišao, čuo sam kako je vrisnuo :Jao, izbode me. Iskočio sam iz kola i zgrabio ga za ruku ali je on vitlao nožem i uspeo da i mene ubode tri puta. Nekako sam mu izbio nož iz ruke pa je pobegao a ja sam sa Srđanom otišao u bolnicu – kaže Đurđanović i nastavlja:

Da mu nisam oteo nož, zaklao bi mi prijatelja. Ne sumnjam da mu je bila namera da nas ubojicu ubije, jer je sve vreme dok nas je napadao, pretio da će nas poklati.

Više javno tužilaštvo okvalifikovalo je ovaj napad kao pokušaj ubistva. Za muškarcem koji je ranio Đurđanovića i Đorđevića policija intenzivno traga.

Izvor: Telegraf
Foto: YouTube Printscreen/Veciti derbi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter