Izvor:
21.04.2017 u 16:41
0

Ibrahimović se teško povredio, Murinjo pesimista: „Osećaj mi govori da nije dobro“!

Koliko je ozbiljno Zlatan Ibrahimović povredio koleno sinoć u utakmici sa Anderlehtom?

Dok ne stignu izveštaji s prvih pregleda magnetnom rezonancom, teško je reći.

Gledajući snimak – delije kao da je "Ibra" nadrljao i da ga čeka duga pauza, možda i punih šest do osam meseci.

Poznavajući njega i znajući koliko je spreman čak i u 36. godini – nije nemoguće da se vrati relativno brzo i bude spreman za start naredne sezone (samo u kom klubu?).

Ipak, svi su izgledi da će Ibrahimović revanš utakmicu četvrtfinala Lige Evrope pamtiti po lošem, po najtežoj povredi koju je doživeo u profesionalnoj karijeri, iako je u trenutku kada je sudija trebalo da označi početak produžetaka na "Old trafordu" u svom maniru odbio da bude iznet s terena i odšepao u svlačionicu.
Govoreći za medije odmah po završetku meča u kojem je morao da napravi dve prinudne izmene, jer se prvo povredio Markus Roho, a onda još ozbiljnije Ibrahimović, vidno neraspoloženi Murinjo rekao je…

"Želim da sačekam, ali osećaj mi govori da nije dobro u oba slučaja. Želim da sačekam i budem optimista, ali nisam", rekao je Murinjo, čiji je tim tek u dodatnih pola sata slomio otpor odličnog belgijskog tima, koji je u poslednjem napadu drugog produžetka imao veliku šansu za 2:2 i senzacionalni prolaz u polufinale.

mondo.rs
Foto: youtube/printscreen, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter