Izvor:
23.04.2017 u 15:52
0

ORILO SE U KRUŠEVCU: Evo kako su igrači Zvezde slavili pobedu nad Napretkom! (VIDEO)

Crvena zvezda je u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije savladala Napredak u Kruševcu rezultatom 2:1 (0:0).

Zvezda posle 32 prvenstvena kola ima 43 boda, koliko i drugoplasirani Partizan. Napredak je peti sa 26.

Strelci za Zvezdu bili su Gelor Kanga iz penala u 59. i Srdjan Plavšić u 76. minutu. Gol za Napredak dao je Aleksa Vukanović u nadoknadi vremena.

Arbitar Bojan Nikolić dosudio je penal za Zvezdu pošto je Džon Ruis pao u kaznenom prostoru posle duela sa Nenadom Šljivićem.

Ekipe su pre gola bile izjednačene, a velike prilike propuštali su Mičel Donald za Zvezdu u 16. minutu i Marko Gobeljić za Napredak u 21. kada mu je Filip Manojlović odbranio iako je bio sam pred golom crveno-belih.

Zvezda je posle gola imala veliku priliku Ričmonda Boaćija, koji je promašio prazan gol, ali je potom Plavšić udarcem iz voleja povećao prednost.

Konačan rezultat postavio je Vukanović posle kontranapada domaćeg tima u poslednjim trenucima utakmice.

Slavlje gostiju je odmah počelo u svlačionici.

Evo kako je to izgledalo.

Kurir
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter