Izvor:
24.04.2017 u 22:09
0

TERZIĆ OTKRIO: Rusi sipaju MILIONE u Zvezdu!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da će klub produžiti saradnju sa ruskim Gaspromom koja je počela 2009. godine.

Četiri miliona koja dobijamo od Gasproma čine 33 odsto našeg budžeta. Rusi su najavili reviziju ugovora jer su zadovoljni rezultatima. Očekujem da ugovor bude produžen na još dve godine i da će biti novčano pojačan. Zbog svega dosad, a i ubuduće, zahvalnost dugujemo premijeru Srbije i Vladi – rekao je Zvezdan Terzić.

U leto crveno-beli ostaju bez jednog od glavnih sponzora.

Ugovor sa Telekomom ističe nam na leto i ostajemo bez 800.000 evra. To nam je bila značajna suma, ali ćemo morati da je nadoknadimo iz nekih drugih izvora – istakao je Terzić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter