Izvor:
01.05.2017 u 18:59
0

BOAĆI, SRBINE: Možda postanem Boaćković!

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći oduševljen je Srbijom, Beogradom, posebno Srpkinjama, ne beži od toga da bi neka mogla da mu ukrade srce, mada kaže da je još mlad za ženidbu.

Možda jednog dana budem u prilici da dobijem srpski pasoš i postanem Boaćković – našalio se u intervjuu za Žurnal Boaći.

Nije Boaćiju promakla lepota srpskih devojaka.

Još sam mlad za ženidbu, želim da budem koncentrisan na karijeru. Nikad se ne zna, možda mi stvarno neka Srpkinja osvoji srce. Devojke su ovde prelepe.

Ričmond Boaći stigao je u Srbiji sa znanjem srpskog jezika, a krivi su Miloš Krasić i Mirko Vučinić, pošto su zajedno igrali u Juventusu.

Samo psovke iz momenata kad bi bili ljuti. Prve sam naučio u Đenovi uz Jankovića. Imao sam prilike sa Boškom Jankovićem da se sretnem i u Beogradu. Kroz druženje sa njim sam shvatio da je srpski narod dobar i da ukoliko daješ sve od sebe brzo te zavoli. Bilo bi lepo da igramo ponovo zajedno, posebno u dresu Zvezde – poručio je Boaći.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter