Izvor:
07.05.2017 u 19:25
0

GROF POSLE OSTAVKE: Kriv sam, ništa od titule!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović podneo je danas ostavku na tu funkciju i poručio da odlazi jer ekipa nema realne šanse da odbrani šampionsku titulu tri kola pre kraja.

Božović je na vanrednoj konferenciji za medije, dan posle poraza na Voždovcu (3:2), potez obrazložio da igrački kadar mora da se prodrma kako bi barem osvojio Kup Srbije.

"Saopštavam da nisam više trener Crvene zvezde, odgovoran sam za rezultate. Moram da budem pošten prema sebi i drugima. Cilj je bila dupla kruna, nismo blizu toga, i moram da napravim stres u ekipi. Odlaskom trenera mora da se prodrma tim", rekao je Božović na vanrednoj konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je poručio da odluku nije doneo na brzinu.

"Svejedno je da li čovek ide sad ili na kraju. Nisam optimista po pitanju titule, iako je sve moguće. Trofej Kupa Srbije je realan. Pričao sam sa upravom i svi su shvatili da nema smisla da me odgovaraju od toga. Igrači iz ovoga moraju da izađu jači. Objektivno, Partizan igra dobro ove sezone i ne mislim da će ispustiti prednost", rekao je Božović.

Na pitanje da li bi drugačije poteze povlačio u prethodnom periodu, odgovorio je:

"Pametan se čovek uči na svojim greškama, a budala na svojim. Igrači me nisu razočarali, borili su se, a oni koji kažu da ekipa nije spremna su zlobni", naveo je Božović.

Kako je naglasio, za dve godine koliko je u klubu sa svima je imao sjajnu saradnju, odbacivši spekulacije da nije u dobrim odnosima sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

"Sa Terzićem sam u izvanrednim odnosima, kao i sa svima. Odlično smo sarađivali, a ostalo su nagađanja da nismo dobri. Imao sam njegovu potpunu podršku i ispunio je mnoge moje želje", zaključio je Božović.

Božović je prošle sezone dominantno osvojio titulu prvaka Srbije sa crveno-belima i ove je skoro ceo šampionat bio na čelu tabele, ali tri kola pre kraja, posle kiksa na Voždovcu, Partizan ima tri boda više.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter