Izvor:
08.05.2017 u 18:26
0

Terzić: SPREMAN SAM DA ODEM IZ ZVEZDE, SNOSIM VELIKI DEO ODGOVORNOSTI A NAS SU POKRALI!

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić spreman je da preuzme odgovornost za loše rezultate i gubitak prvog mesta, odnosto potencijalne šampionske titule.

Trener Miodrag Božović je već otišao, a na promociji novog trenera Boška Đurovskog, prvi se javnosti obratio Terzić.

Snosim veliki deo odgovornosti i spreman sam na sve posledice. Raspisani su izbori i posle Skupštine će biti određeno rukovodstvo. Spreman sam na odlazak iz kluba, i mnogo veća imena su odlazila iz Zvezde. Podneću izveštaj na Skupštini i nakon toga će delegati odlučiti da li idem ili ostajem. Ali ostavio sam klub u boljem stanju, na zdravim osnovama. Novo rukovodstvo će imati bolju i zdravu osnovu.

On je ironično dodao i da je “sada u poslednja dva dana konačno regularno prvenstvo”, a onda se osvrnuo na pojedine mečeve.

Imaćemo lakšu situaciju. Nas su pokrali. Pokrali su nas u derbiju kad su poslali Danila Grujića, koji na 1:1 nije isključio njihovog najboljeg igrača. Nisu to greške, imali smo saznanja da ima instrukcije kako da sudi. Poturaju onoj budali što vodi Partizan TV da urušava sve što je uradila Crvena zvezda.

Rukovodstvo Zvezde predstavilo je novog trenera, Boška Đurovskog.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter