Izvor:
09.05.2017 u 18:36
0

IZ ZVEZDE PORUČUJU: Gospodo, više neće moći ovako!

svetozar

Fudbalski klub Crvena zvezda ne prihvata saopštenje Sudijske komisije FSS koja je ranije poručila da klubovi u Superligi (a najviše se to odnosi na dva najveća) ne koriste sudije za svoja prepucavanja i još manje za pravdanje i stvaranje alibija za loše rezultate.

Iz Ljutice Bogdana su odgovorili saopštenjem koje ima potpis predsednika Svetozara Mijailovića i prenosimo ga u celosti.

”Oglašavanje Sudijske komisije u ovom trenutku najbolje pokazuje da smo bili u pravu za sve što smo juče rekli. Dok su iz komšiluka vikali “držite lopova”, a sami krali i mešetarili, dok su oni vršili pritisak na sudije i to poimence pred svaki meč, dok su njihovi nazovi navijači iznosili pomenute brojeve telefona, sudijska komisija je ćutala. Ali onog trenutka kada je Zvezda digla glas – eto sudijske komisije da se oglasi i da se seti etike i etičke komisije.

Dok su dozvoljavali najžešći pritisak na arbitre iz komšiluka, etika i etička komisija im nije bila potrebna, ali kad smo naveli kako funkcioniše sprega Partizana i nekih delova saveza odmah su se setili etike.

Svi navodi su gluposti. A najbolji primer za to je kako kažu da smo vršili pritisak na sudiju meča sa Voždovcem, a on nam ne dosudi dva čista penala. A pritisak na tog sudiju je vršen iz Partizana i to javno, na Viber četu pomenutog kluba. I onda pokušavaju nama da poture kako mi vršimo pritisak. Opet po principu “držite lopova!”.

E pa gospodo nećete moći. Opet pitamo: Zašto Partizanu nisu oduzeti bodovi kada je Vlahović igrao bez pregleda? Zašto je njihov stadion još otvoren posle sramnih skandiranja? Da li će Leonardo biti kažnjen zbog udaranja Frimponga i Planića? Da li će njihov trener proći samo sa jednim mečom kazne zbog rasizma iako ih je dobio sedam?”

Izvor: Telegraf.rs
Foto: YouTube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter