Izvor:
11.05.2017 u 18:43
0

BOMBA NA POMOLU: Stojković se vraća u Partizan?

Vladimir Stojković i Partizan ponovo zajedno?

Srpski reprezentativni golman mogao bi da postane prvo, možda i najveće, pojačanje crno-belih u predstojećem prelaznom roku, s obzirom da, kako prenosi "Mocart sport", zasad samo trenira sa nekadašnjim saigračima u Sportskom centru "Zemunelo".

Po okončanju obaveza u Notingem Forestu, koji se u poslednjem kolu spasao ispadanja iz Čempionšipa, Stojković se vratio u Srbiju i u nameri da održava formu do pronalaska novog angažmana zamolio ljude iz Humske da mu izađu u susret. Tako je Stojković počeo da trenira zajedno sa ekipom Marka Nikolića i nikog ne bi trebalo da iznenadi ukoliko taj podatak bude značio i obnovu uspešne saradnje.

Podsetimo, na sličan način, po principu "došao sam samo da treniram", u Partizan su se tokom poslednje decenije vraćali Marko Lomić, Stefan Babović, Zvonmir Vukić, Danko Lazović, Milan Smiljanić… Što ne bi i Vladimir Stojković, koji je sa crno-belima osvojio tri titule i jedan kup?

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter