Izvor:
11.05.2017 u 19:36
0

LEONARDO ĆE BITI ISKLJUČEN, DA NE BI IGRAO U NIŠU: Partizanovi navijači imaju teoriju zavere!

Biće pakleno u finišu trke za šampionsku titulu! Na terenu će se sigurno ratovati, dok se van terena, među navijačima uveliko kuju teorije zavere.

Jedna od takvih je upravo glavna tema među navijačima Partizana, koji smatraju da će najbolji fudbaler crno-belih protiv Voždovca biti "nagrađen" crvenih kartonom.

"Grobari" veruju da će glavni sudija subotnjeg meča protiv "zmajeva" namerno isključiti Leonarda, kako Brazilac ne bi mogao da igra u pretposlednjem kolu protiv Radničkog u Nišu, što će biti najteža utakmica za crno-bele do kraja šampionata.

Da li se ovo zaista "kuva", ili je mašta navijača crno-belih samo previše izražena, videćemo u subotu, kada od 17 časova na teren stadiona u Humskoj izađu igrači dva tima. I glavni sudija…

Izvor: Informer
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter