Izvor:
12.05.2017 u 03:34
0

Raosavljević opleo po crno-belim: PARTIZAN PREMIRAO VOŽDOVAC, PA SADA IGRA PROTIV NJEGA!

Sportski direktor Blažo Raosavljević podneo je ostavku kad i trener Miodrag Božović smatrajući to moralnim činom jer su radili zajedno dve godine, pa samim tim dele i odgovornost. Dok se ne usvoji ostavka, Raosavljević je sa svoje pozicije svojski opleo po Partizanu.

Teško je bilo trpeti taj zulum od onih koji su kukali kako je prvenstvo neregularno, a onda se ućutali odjednom. Sad je sve dobro? Sramota! Služe se najprljavijim trikovima, oni su ti koji se bave prljavim stvarima sa klubovima, a koliko čujem i igračima – rekao je Raosavljević.

"Najbolji primer" takvih radnji se utakmica Zvezde protiv Voždovca.

Svi znaju da je Voždovac bio premiran. Pitam, kako će oni igrati ovog vikenda ako su prošlog dobili novac od Partizana? U redu je premiranje, ali da se premiraju klubovi sa kojima igrate naredno kolo je skoro pa nameštanje. Gde je sada etička komisija da se oglasi?

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter