Izvor:
12.05.2017 u 17:21
0

Voždovac poručuje: DIREKTORA ZVEZDE TREBA DA JE SRAMOTA!

Završnica Superlige donosi nam i razne optužbe, saopštenja, mnogima je zanimljivije van terena nego na samom terenu.

Blažo Raosavljević, sportski direktor Crvene zvezde koji je najavio i ostavku, optužio je Partizan da je premirao Voždovac i njegove igrače.

"Svi znaju da je (Voždovac) premiran, bilo je i u medijima, kažu 30.000 evra. Sad ja pitam, kako će oni igrati ovog vikenda ako su prošlog dobili novac od Partizana? U redu je premiranje, ali da se premiraju klubovi sa kojima igrate naredno kolo je skoro pa nameštanje. Tako možete protiv svakoga da ih premirate. I gde je sada etička komisija da se oglasi? Kako to da nikome nije čudno što su treneri Partizanovih rivala morali da podnose ostavke dan pre mečeva sa njima? To je uradio trener Vojvodine, ali i Novog Pazara i to legenda komšija Nebojša Vučićević. Imamo saznanja da su zvali i neke igrače drugih klubova, pa neka nadležni to ispitaju", rekao je Blažo Raosavljević.

Sada su se oglasili iz Voždovca, uradio je to sportski direktor Goran Grkinić.

"Voždovac je ozbiljan klub i privatan klub, koji se ponaša domaćinski i koji svakog rivala ugosti pošteno na svom stadionu, pa smo tako i gospodina iz Crvene zvezde pre sada već nedelju dana domaćinski ugostili, ali tada nije tako pričao, kako sada priča. Nije u redu da gospodin odlazeći direktor aktuelnog šampiona tako priča o nama i treba da ga je sramota. Notorna je laž da smo premirani od strane Partizana i velika glupost. Nismo se do sada oglašavali, ali kada vidimo da se već danima provlači po medijima, morali smo da reagujemo. Umesto da se piše o dobroj igri Voždovca, igračima koji su odigrali odlično, o lepoj fudbalskoj predstavi, opet se pišu neistine", rekao je Goran Grkinić.

"Nijedan jedini dinar nismo uzeli ni od koga, a igrači će biti premirani po pravilniku kluba."

"Ne želimo da gospodin uzima Voždovac u svoja izlaganja i ne želimo da budemo meta prepucavanja Crvene zvezde i Partizana. Neka gospodin svoja oparvdanja za uspehe i neuspehe traži u svom dvorištu, a da nas pusti da igramo fudbal", istakao je Goran Grkinić, a saopštenje je i na zvaničnom sajtu Voždovca.

Izvor: sportske.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter