Izvor:
12.05.2017 u 17:48
0

NEJMAR POSTAVIO ULTIMATUM: Odlazi iz Barse?

Nedavno je došlo do sukoba između pomoćnog trenera Unzuea i Nejmara. Pretilo je da preraste u fizički obračun, a šture vesti su govorile da je do sukoba došlo nakon što je Enrikeov pomoćnik uputio par taktičkih primedbi Brazilcu i rekao mu da se koncentriše na fudbal.

"Mundo Deportivo" otkriva međutim pozadinu čitave priče.

Unzue je naime rekao Nejmaru da je na putu da postane novi Ronaldinjo, odnosno da mu se posle par godina u Barseloni karijera kotrlja nizbrdo. Slično se desilo Dinju zbog neozbiljnosti, mada je on bio značajno stariji nego Nejmar.

Tu je Brazilac poludeo i izazvao veliki sukob.

Nije kraj, on je nakon toga jasno čelnicima kluba rekao da će otići, ako Unzue nasledi Luisa Enrikea na klupi.

Za to su male šanse, pogotovo ako Barsa ne osvoji titulu, jer će onda klub tražiti spoljno rešenje, a kako se priča, novi trener bi mogao da bude Tuhel iz Dortmunda.

Sa druge strane i pored toga što Unzue neće najverovatnije dobiti šansu, svlačionica, pogotovo Mesi smatra da se Nejmar ponaša detinjasto i da ne može na takav način da ucenjuje klub, tim pre što je Unzue omiljen među igračima i veruje se da bi oni želeli da on ostane u klubu.

Nejmar ima ponude Junajteda i Pari Sen Žermena, čak se priča da bi "Đavoli" bez problema platili klauzulu od 190 miliona, ako bi Brazilac želeo da se preseli na "Old Traford".

Izvor: sportske.net
Foto: YouTube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter