Izvor:
13.05.2017 u 23:56
0

SUPER LIGA SRBIJE: Partizan preokretom 2:1 (0:1) pobedio Voždovac, Marko Nikolić isljučen!

Pred praznim tribinama na stadionu u Humskoj odigran je meč 35. kola Super lige Srbije.

Voždovac se hrabro suprotstavio ekipi Partizana. Angažovanijom igrom u prvom poluvremenu došli su do vođstva od 0:1 preko Georgijevića, koji je iskusno lobovao golmana Partizana. Stevanović je u 19. minutu nepotrebno istrčao sa gola u želji da protivničkom igraču umanji šanse za gol, ali u tome nije uspeo.

Partizanu je bila potrebna pobeda kako bi ostao na vrhu tabele i u trci za šampionsku titulu. Svesni toga, pod pritiskom, zaigrali su bolje u drugom poluvremenu i takva igra urodila je plodom.

Rezultatsko izjednačenje Partizanu je doneo jedan od najboljih igrača ove sezone, brazilac Leonardo, koji je u 47. minutu poravnao na 1:1. Partizan je zaigrao ofanzivnije i presingom uspeo da natera igrače Voždovca da prave više grešaka.

Sudija Čolović je u 62. minutu isključio trenera domaće ekipe Marka Nikolića nakon prigovora koji je uputio na račun suđenja.

Taj potez kao da je dao vetar u leđa igračima Partizana, koji su bili svesni da im je pobeda više nego potrebna. Igrao se 72. minut utakmice kada je sudija opravdano pokazao na belu tačku zbog igranja rukom igrača Voždovca u kaznenom prostoru, a nakon centaršuta Mihajlovića. Đurđević nije propustio priliku da i ovoga puta zatrese mrežu i očuva status najboljeg strelca Super lige ove sezone.

Dva kola pre kraja Partizan ima 6 boda više u odnosu na večitog rivala Crvenu Zvezdu, koji svoj meč igra od 19 časova.

HappyTV
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter