Izvor:
14.05.2017 u 02:08
0

Zvezda ne odustaje od titule: Napunjena mreža Mladosti (4:1)!

U 35. kolu Super lige Srbije, Crvena zvezda je kao domaćin ugostila ekipu Mladosti iz Lučana. Crveno – belima je bila potrebna pobeda kako bi ostali u trci za šampionsku titulu, pa im dodatna motivacija nije bila potrebna.

Mladost je u meču pokazala da nije došla da se brani. Čvrstom igrom uspeli su da dođu do vođstva od 0:1 u 25. minutu, kada je Tumbašević savladao Kahrimana. Međutim, to je bilo sve što je ekipa iz Lučana pokazala, s obzirom da je nakon toga do kraja meča usledila prava goleada Crvene zvede.

Do kraja prvog poluvremena, rezultat je poravnao Boaće, pa se na odmor otišlo dok je na semaforu pisalo 1:1.

U nastavku igre, crveno – beli su zaigrali još bolje i postigli prelepe golove. Prvo je Petković u 51. minutu pravom minijaturom doveo svoju ekipu u vođstvo – 2:1.

Taj rezultat bio je na snazi sve do 4 minuta pre kraja, kada je Ristic odličnim driblingom prevario čuvara i pravom bombom savladao čuvara mreže Mladosti.

A samo minut nakon toga, prelepa akcija domaće ekipe rezultirala je efektnim golom – kvalitetan centaršut iskoristio je Milić i loptu zakucao u gol.

Crvena zvezda je ovom pobedom smanjila zaostatak u odnosu na večitog rivala sa 6 na 3 boda, a novi trener Crvene Zvezde, Boško Đurovski, nije krio zadovoljstvo zbog ubedljive pobede svoje ekipe

HappyTV
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter