Izvor:
14.05.2017 u 15:33
0

Ninković: Vučić ne zna gde mu je glava od problema, još treba fudbalom da se bavi!

Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Miloš Ninković smeje se iz daleke Australije na teorije zavere koje dave srpski fudbal i poručuje: Aleksandar Vučić baš nema preča posla u zemlji nego da namešta titule u Superligi.

Njemu je ta teorija kako premijer države određuje ko će biti prvak države u fudbalu najneverovatnija od svih.

– Meni su smešne priče da nekom premijer namešta titule. Čovek ne zna gde mu je glava, milion problema je u državi, sad će još da se bavi fudbalom i da nekom namešta titule – rekao je Miloš Ninković za Kurir.

Najbolji igrač Sidneja kaže da godinama teorije zavera ubijaju srpski fudbal, a da se pravi kvalitet timova vidi kada zaigraju na evropskoj sceni.

– Nije ni počeo plej-of, a već se pričalo da će Zvezda da uzme titulu. Tužno je što u Srbiji svako može svašta da kaže u javnosti, bez ikakvih dokaza, a da ne odgovara za to. Svašta se radi u sportu, ali mi malo preterujemo. Na kraju krajeva, džabe titule i Zvezdi i Partizanu ako ne mogu ništa da urade u Evropi. Čemu onda smisao tih trofeja? – istakao je Ninković.

Nekadašnji reprezentativac Srbije smatra da je jedini lek za spas našeg fudbala okretanje deci i rad sa mlađim kategorijama, jer talenti samo naviru.

– Treba razumeti naše klubove, jer ni njima nije lako, novca je sve manje. Zato je, po meni, jedini spas da se svi okrenu deci i omladinskim školama, da se dovedu pravi treneri, jer talentovane dece imamo – poručio je Miloš Ninković.

kurir.rs
Foto: Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter