Izvor:
14.05.2017 u 16:22
0

I direktori znaju da biju: Huseinović uhapšen jer je nokautirao igrača Borca!

Novopazarska policija uhapsila je S.H. (46), E.M. (29) i M.P. (42) koji su osumnjičeni da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

– Uhapšeni se terete da su u subotu nakon fudbalske utakmice između Novog Pazara i Borca iz Čačka, napali gostujuće fudbalere – saopštila je policija u saopštenju.

Njima je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova.

Kako Informer saznaje, uhapšen je sportski direktor FK Novi Pazar Saudin Huseinović kao i direktor Sportskog saveza u ovom gradu Emir Mehmedović. Još nije poznato ko je treća osoba koja je uhapšena.

Po saznanjima Žurnala, Huseinović je svom snagom, pesnicom u lice, udario fudbalera Borca Stefana Mihajlovića, koji je pre toga verbalno provocirao Pazarce.

informer.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter