Izvor:
15.05.2017 u 00:01
0

Iz Zvezde ogorčeni: LOPOVLUK PARTIZANA SE NASTAVLJA, TRAŽIMO ODGOVORE NA OVA PITANJA!

FK Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem u kom navodi da se nastavlja "lopovluk Partizana uz saglasnost Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Crveno-beli navode da neće tolerisati krađu, jer su "640 dana bili na prvom mestu", ali je "onda neko lopovlukom oteo" ono što su dugo gradili, kao i da FSS ima "dvostruke aršine" kada je Partizan u pitanju.

Zvezda u saopštenju navodi da im mnogo pitanja, ali da ima samo jedna istina.

"Opljačkani smo u derbiju od strane (Danila) Grujića, i protiv Voždovca od strane (Lazara) Lukića. Zvezdi je direktno oteto šest bodova i time direktno ugrozeno osvajanje titule", piše u saopštenju crveno belih.

"Zašto Partizanu u odlučujućoj utakmici za titulu sudi sudija (Dragan) Čolović osvedočeni navijač tog kluba? Zašto se igranje rukom na jučerašnjem meču Partizana tumači kao penal, a na našem meču ne. ;Zasto je dozvoljeno okupljanje publike protiv Voždovca oko stadiona ako je naša publika 2014. rasterivana u identičnom slučaju?", dodaje se u saopštenju Zvezde.

Partizan je na svom terenu u 35. kolu Super lige pobedio Voždovac sa 2:1 posle preokreta.

"Zasto igrači Voždovca nisu pokušali da krenu ka golu Partizana nego čitavu utakmicu igrali u rikverc? Da li je to deo paketa za dozvoljenu premiju koju su dobili prteklog vikenda?", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Crvena zvezda se pita zašto FSS ne istraži poslednjih nekoliko utakmica Partizana, u kojima su crno-beli uglavnom posle preokreta dolazili do pobeda.

"Zašto FSS ne istraži te kladioničarske prelaze u poslednjih sedam utakmica Partizana, a svi smo svedoci šta fudbalska Srbija govori o tome?!", navodi klub iz Ljutice Bogdana.

U Zvezdi se takođe pitaju zašto nema zvaničnog obrazloženja za navodnu suspenziju trenera Partizana Marka Nikolića i ponavljaju da je "jasno da su im morali biti oduzeti bodovi", kao i zašto dve nedelje nakon "rasističkog skandiranja" protiv Vojvodine stadion nije zaključan.

Crveno-beli postavljaju pitanje i zbog čega jedan od najboljih fudbalera Partizana, Leonardo, nije kažnjen nakon "šamaranja rivala" u "večitom" derbiju.

U Zvezdi navode su ih "prijatelji širom fudbalske Srbije" šest meseci upozoravali da se sprema scenario kradje.

"Upozoravali su nas da Partizan igra mnoge prijateljske meceve. Da rade sa protivničkim igračima, pogotovo sa mnogim bivšim igračima Partizana koji sada igraju po drugim klubovima. Nadamo se da će Radnički igrati u duhu svoje slavne tradicije, da neće pokleknuti pred nesportskim pritiscima u sredu kao neki nečasni klubovi pre njega u ovoj sezoni i da će iskontrolisati svoje igrače", piše u saopštenju crveno-belih.

Klub iz Ljutice Bogdana nada se da će titula šampiona Srbije ostati u "vitrini stadiona Rajko Mitić".

Izvor: B92
Foto: crvenazvezdafk.com, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter