Izvor:
15.05.2017 u 16:34
0

Partizan pozvao UEFA u pomoć: POŠALJITE POSMATRAČE U NIŠ!

Fudbalski klub Partizan uputio je pismo Evropskoj kuću fudbala (UEFA) u kome se traži da pošalje predstavnika kao neutralnog posmatrača na predstojećem meču koji crno-beli igraju u sredu od 17 časova u Nišu protiv Radničkog.

Partizan u pretposlednjem kolu šampionata gostuje na "Čairu" sa tri boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i u trenutku kada traje "rat saopštenjima" između večitih rivala.

Zbog velike tenzije koja postoji poslednjih nedelja, iz Humske su zatražili da UEFA pošalje posmatrača kako bi se osigurali regularni uslovi.

Crno-beli za osvajanje titule moraju da imaju barem bod više u odnosu na Zvezdu. U slučaju istog broja bodova titula će pripasti crveno-belima zbog prvog mesta u regularnom delu šampionata.

kurir.rs
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter