Izvor:
16.05.2017 u 00:35
0

ŠOK ZA PARTIZAN: Nikolić ne vodi ekipu u Nišu protiv Radničkog!

Na hitnoj telefonskoj sednici je Disciplinska komisije FSS donela odluku da suspenduje trenera Partizana Marka Nikolića!

Trener crno-belih kažnjen je sa jednom utakmicom, pa neće voditi ekipu na utakmici u Nišu protiv Radničkog u okviru pretposlednjeg kola.

Kako “Novosti” navode, uz to ide i novčnana kazna od 100.000 dinara, a sve to zbog isključenja na utakmici sa Voždovcem u 62. minutu.

Podsećamo da je Nikolića isključio glavni sudija Dragan Čolović na asistenciju četvrtog sudije Zorana Širokog koji delegiran kao glavni sudija u sredu u duelu Radničkog i Partizana.

Prema saznanjima “Novosti”, delegat meča Partizan – Voždovac Aleksandar Grdinić je u zapisnik sa utakmice uneo “da je trener domaće ekipe nazvao sudiju pogrdnim izrazom”.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter