Izvor:
16.05.2017 u 02:24
0

Kosanović o incidentu u Novom Pazaru: SVE SMO VEĆ ZABORAVILI!

Kraj utakmice u Novom Pazaru zamaglio je lepu fudbalsku predstavu, a trener Borca Milorad Kosanović pokušava da zaboravi to "treće poluvreme" i spusti loptu na zemlju.

– Bilo – prošlo, mi smo već sve zaboravili i okrećemo se duelu sa Spartakom koji je za nas od krucijalnog značaja. Moramo da pobedimo odlične Subotičane kako bismo sačuvali status, a za to nam je potreban, pre svega, mir. Vraćati se unazad moglo bi da nas poremeti i dekoncentriše, a nema za to potrebe, jer postoje nadležni organi koji će utvrditi šta se tačno događalo. Moje je da igrače vratim "u normalu" i da ne dopustim da razmišljaju o onome što je bilo, već samo o onome šta nas čeka.

Mira među igračima verovatno ipak nema, pogotovo za one koji su bili u epicentru napada.

– Ja nisam video šta se dogodilo, jer sam već otišao u svlačionicu, ali igrači su mi rekli da su bili napadnuti i da je Lazar Jovanović udaren. Onda je nastalo opšte guranje, vika, psovanje… Kamera je sve snimila i inicijatori tuče moraju da povuku kosenkvence. Sve to je trajalo oko pet minuta, srećom, brzo je intervenisala i policija i na kraju se ipak sve završilo bez većih problema.

Kosanović kaže da ne zna šta je to trebalo domaćinu kada su pobedili i osvojili tri važna boda.

– Na terenu je sve bilo čisto, igralo se muški, ali nije bilo pogibljenih startova ili provociranja. Na tribinama se navijalo sportski, bez ružnog skandiranja i vređenja, ništa nije nagoveštavalo da će jedan čovek napraviti takvu gužvu. Kada se sve smirilo, mirno smo napustili Novi Pazar, nije bilo nikakvih problema.

Novi Pazar je poveo, kaže Kosanović, na neregularan način.

– Domaćin je postigao gol rukom i taj pogodak je odredio dalji tok meča. A igre više nije ni bilo, jer su na terenu stalno bile tri lopte koje su ubacivane sa atletske staze. Kod nas je to tako i ja neću time da se bavim. Kao što sam rekao, razmišljam samo o utakmici sa Spartakom.

Novosti
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter