Izvor:
16.05.2017 u 13:34
0

ODLAZI U PENZIJU: Iskusni štoper završava karijeru na kraju sezone! (VIDEO)

Argentinski fudbaler Martin Demikelis rekao je da će igračku karijeru završiti na kraju ove sezone, posle manje od četiri meseca od kako je potpisao ugovor s Malagom.

"Iskren da budem, nemam više snage u nogama da nastavim da igram. Dugujem vam svima zahvalnost, a posebno Malagi koja je pokazala veru u mene i dala mi želju da igram do ove tačke", rekao je Demikelis.

Ovaj 36-godišnji defanzivac karijeru je počeo u River Plejtu, a nastavio je u Bajern Minhenu, Malagi, Mančester sitiju i Espanjolu.

"Radujem se budućnosti. Uvek ću navijati za Malagu i podržavaću ovaj klub sa tribina", rekao je Demikelis.

On će predstojećeg vikenda protiv Real Madrida u 38. kolu Primere najverovatnije odigrati poslednji meč u karijeri. Kraljevskom klubu u tom meču na stadionu Rosaleda potrebna je pobeda kako bi overio šampionsku titulu.

Demikelis je ostvario i 51 nastup za reprezentaciju Argentine za koju je postigao dva gola.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter