Izvor:
16.05.2017 u 14:11
0

PARTIZANU PEHAR ZA PRELAZE: Četiri preokreta za mesec dana!

Slučajnost ili ne Crno-beli zadivili Evropu, ali i kralja nameštaljki Velibora Džarovskog, kladioničarskom igrom „iz keca u dvojku“ i „iz dvojke u keca“

Fudbaleri Partizana su u poslednjih mesec dana čak četiri puta pobedili posle preokreta, kladioničarski rečeno, igrali su „iz keca u dvojku“ i „iz dvojke u keca“, a interesantno je da su tri od četiri utakmice dobili istim rezultatom – 2:1.

Dokaza o nameštanju, naravno, nema, ali podatak je više nego frapantan, možda i jedinstven slučaj u evropskim i svetskim okvirima. Da je tako, kaže i Velibor Džarovski, čuveni kralj nameštaljki iz vremena SFRJ.

– Sada ima dosta tih prelaza, mada to nije sindrom Srbije ili neke zemlje s prostora bivše Jugoslavije, to je sada svetski trend – kaže Džarovski i dodaje:

– Kako se danas namešta širom sveta, pa ja sam malo dete za sve njih – u svom stilu će legendarni Makedonac, za koga je dokazano da je režirao rezultate u ligi Jugoslavije.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter