Izvor:
16.05.2017 u 17:00
0

MARKO NIKOLIĆ CITIRAO ZDRAVKA ČOLIĆA I NAJAVIO: Partizan ide na pobedu u Nišu!

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić, pred gostovanje Radničkom u Nišu, istakao je da će njegov tim ukoliko ponovi prethodne partije i želju osvojiti titulu prvaka Srbije.

"U izvanrednoj smo rezultaskoj seriji, moram to da ponovim, ali nas ona nije dovela do trofeja. Igrači su navikli da igraju pod pritiskom, pokazali su stabilnost i kvalitet igre, imam veliko poverenje u njih. Nemam dilemu da će isti odnos i količinu želje pokazati u Nišu. Idemo na pobedu, Partizan ne zna da igra na nerešeno, posebno u Srbiji, što govori naš niz", rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Kako je naveo, odluku od suspenziji zbog crvenog kartona na prošlom meču protiv Voždovca nije dobio. Ipak, Nikolić je spreman za varijantu i da ne vodi tim sa klupe.

"Odluku nisam dobio, zvanično nisam kažnjen… Spremam se kao da ću da vodim utakmicu, ali i za drugu opciju. To neće ništa poremetiti u pripremi meča. Nije potrebno da dajem posebne instrukcije saradnicima, pripremamo se već nekoliko dana, Radoje Smiljanić vodiće meč u slučaju da ne budam mogao ja i sve gledamo istim očima".

On je najavio da suspendovanog Bojana Ostojića u startnoj postavi zameniti Lazar Ćirković ili Marko Jevtović, kao i da Everton još uvek nije spreman posle povrede, ali bi trebalo da bude na klupi.

"Idemo uslovno u goste, kažem zbog toga jer Partizan ima mnogo navijača na jugu Srbije. Radnički je dobar tim, dobro vođen od trenera Rastavca, možda i najiskuniji u ligi. Znaju da budu neprijatni, ali smo znali da se izborimo sa njima. Vidim da su veoma motivisani, takvi i treba da budu, ali niko ne sme više da želi pobedu od Partizana".

On nije želeo da se bavi delegiranjem sudijama, ali upozorio da su arbitri pod lupom javnosti i da ne želi da dodaje pritisak na njih.

"Nisam se bavio time do sada, bave se mediji, kao i naša publika kojoj je stalo do pobede. Imamo kvalitet igre, zbog toga traje serija, stvaramo mnogo šansi, a protivnik nama samo dve situacije pred golom, to čak nisu ni šanse. Ako ostanemo takvi ne sumnjam u krajnji ishod na kraju šampionata. Što bi rekli "Ja tu ništa ne bih menjao", poručio je trener crno-belih aludirajući na poznati citat Zdravka Čolića iz jedne reklame.

Na pitanje da li postoje svi uslovi za normalnu i regularnu utakmicu na Čairu, Nikolić je kazao da tako mora da bude.

"Mora da bude normalna utakmica, ako nam je svima ostalo još malo pameti, poštenja i zdravog razuma… Sve osim toga bilo bi katastrofalno i obesmislilo bi stanje na tabeli, da bio Partizan prvi ili naš večiti rival", zaključio je Nikolić.

Utakmica 36. kola Superlige između Radničkog i Partizana igra se sutra od 17 sati u Nišu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter