Izvor:
03.06.2016 u 17:22
0

HOĆE LI MESI U ZATVOR? Konačna presuda sledeće nedelje!

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi prilikom iskaza Sudu u Barseloni, zbog optužbe oko utaje poraza, rekao je da je nije upoznat sa tim stvarima jer je u potpunosti posvećen fudbalu.

Mesi i njegov otac Horhe optuženi su da su, preko kompanija u Belizeu i Urugvaju, izbegli porez u iznosu od 4,5 miliona evra između 2007. i 2009. godine.

Posvetio sam sebe fudbalu, a o ostalim stvarima brinu se moj otac i advokati. Ubeđen sam da nisu imali nameru da me prevare. Nisam upućen u pomenuta dešavanja, znam samo da sam morao da se fotografišem i budem u reklamama. Sećam se da sam pre 10 godina bio kod notara, ali ne znam zbog čega jer je davno bilo– rekao je Mesi u Sudu.

Tužilac zahteva da se zvezdi Barselone odredi zatvor od 22 meseca ukoliko se dokaže da je kriv, a konacna presuda očekuje se sledeće nedelje.

Mesi i njegov otac su u avgustu 2013. godine uplatili 5,6 miliona dolara kako bi izbegli suđenje.

Tanjug
Foto: Twitter/dwnews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter