Izvor:
18.05.2017 u 01:54
0

Odluka o šampionu u nedelju: ZVEZDA POBEDILA JAVOR 3:0 I OČEKUJE U HUMSKOJ ČUDO!

Fudbaleri Crvene Zvezde ostvarili su večeras u Ivanjici pirovu pobedu nad Javorom 2:0 ali to će im biti slaba uteha jer je večiti rival odneo pobedu u Nušu protiv Radničkog 3:1. Ostaje im da se uzdaju u sreću i da se nadaju čudu u Humskoj u nedelju, kada Partizan dočekuje Mladost iz Lučana.

U 37. minutu utakmice, Javor je ostao sa igračem manje jer je Korenlijus dobio žuti karton. Igrao je rukom u kaznenom prostoru, i sudija Grujić je pokazao na belu tačku a igrača javora isključio. nepogrešiv sa bele tačke bio je Gejlor Kanga i doneo vođstvo crveno-belima od dva nula.

Ovaj gol nije mnogo poremetio igrače Javora, pa se nastavilo sa angažovanom igrom sa obe strane. Zvezda je pravila šanse pred golom protivnika, a Ivanjčani su svoju šansu za golom tražili preko kontranapada.

Zvezda je u drugom poluvremenu pritiska rivala, imala je tri kornera u prvih pet minuta nastavka, ali bez rezultata. To je urodilo plodom u 77. minutu, kada je Donald povisio prednost na 2:0.

Dosuđen je novi penal za crveno-bele u 86. minutu. Boaći je siguran i povećava prednost gostiju iz Beograda na 3:0.

HappyTV
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter